1 min read

SWIMM doet mee aan de IRONMAN in West-Friesland

Een zwemmer met een badmuts met het SWIMM-logo tijdens IRONMAN

In het weekend van 26 september 2021 stond SWIMM als partner van IRONMAN Nederland op de expo in West-Friesland. En op de zaterdag stonden we zelfs met een team aan de start van de 5051. Wat een top ervaring was dit zeg! Trots op onze finishers:

Mark (1500m 🏊‍♂️)
Lisa (40km 🚴‍♀️)
Luc (10km 🏃)

Sportieve cultuur bij swimm

Wij van SWIMM willen een gezonde en sportieve levensstijl mogelijk maken voor onze klanten. Hierbij vergeten we onze medewerkers natuurlijk niet.  

In de steeds drukkere en hectischere wereld waarin we leven, wordt het steeds lastiger om tijd te vinden om lekker te sporten. Dat ervaren wij zelf ook op de werkvloer. Iedereen werkt hard en het sporten schiet er daardoor wel eens bij in.

Wij van SWIMM vinden het belangrijk om hier extra aandacht aan te besteden, zodat gezondheid en sportiviteit een onderdeel is en blijft van de SWIMM-cultuur.

Dat betekent niet dat iedere sollicitant een marathon moet afleggen, om zich bij ons team aan te sluiten. Maar met een sportieve uitstraling heb je wel een streepje voor!

De voorbereiding op het evenement

Kort voor de start van de sportieve uitdaging was onze deelname pas concreet. Weinig tijd voor een goede voorbereiding dus!

Alle drie de deelnemers zijn van nature sportief aangelegd, maar hadden nog nooit de vereiste afstand afgelegd om het desbetreffende onderdeel van de race te finishen. Daarom ontstond er een aantal uur voor de race toch de nodige gezonde spanning. Gingen we het wel halen?

Uiteindelijk was die spanning nergens voor nodig. Iedereen finishte met een mooie tijd op hun onderdeel. Met een brede lach op het gezicht kwamen de drie SWIMMERS gezamenlijk over de finishlijn.

What's next?

Onder invloed van de adrenaline van de triomf en het aanstekelijke enthousiasme van de andere triatleten, werden er na de finish enkele ambitieuze uitspraken gedaan.

Zo zou Mark in 2022 wel even een 7130 in zijn eentje afleggen en zag ook Luc zichzelf een betere allround triatleet worden met een jaartje training.

Hoewel ze al snel terug kwamen op die uitspraken, willen we vanaf nu ieder jaar met één of twee SWIMM teams aan de start van een IRONMAN staan. Het was een onvergetelijke dag die we in de toekomst met meerdere leden van ons team willen herbeleven.

Team IRONMAN Nederland, bedankt voor deze geweldige ervaring!

Mark, Luc & Lisa van SWIMM met hun welverdiende medailles na het volbrengen van IRONMAN 5150 in Hoorn.

Zelf meedoen aan de IRONMAN?

Wil jezelf een keer meedoen met een event van IRONMAN? Word dan klant bij SWIMM!

Onze klanten krijgen namelijk een gratis deelnameticket voor de 5150, sportief van ons he!

Mark Smits, eigenaar van SWIMM met een big smile tijdens de bouw van het SWIMM-café.

SWIMM opent haar eigen SWIMM-café

Bij Swimm gaat het niet alleen om omzet en andere financiële successen.

We delen graag alle gave dingen die wij als bedrijf meemaken of doen. En de...

Read More
SWIMM's nieuwe grote broer van de Intelligent Pool met op de achtergrond een prachtige villa.

SWIMM brengt Intelligent Pool XL op de markt

De afgelopen twee jaar is de Intelligent Pool bekend geworden als het kleine zwembad met tegenstroom. Eén formaat. One size fits all.

Alle successen...

Read More
Maarten van der Weijden in wetsuit met badmuts en zwembril op de rand van een Intelligent Pool.

Wereldrecord in Swimm

Maarten van der Weijden en wereldrecords, een gouden combinatie!

We kennen Maarten als een extremist. Iemand die altijd alles op alles zet om zich in...

Read More