1 min read

Swimm in het Financieel Dagblad (gave dingen)

Op 21 november 2021 stond Swimm met een mooi artikel in het Financieel Dagblad. Een krant waarvan de gemiddelde lezer perfect in het plaatje past van een Swimm-klant.

Intelligent Pools in steeds meer achtertuinen en kelders

In het artikel wordt aandacht besteed aan de snelle groei die Swimm in 2021 heeft doorgemaakt. Het afgelopen jaar groef oprichter Mark Smits drie zwembaden in, dit jaar staat de teller op zeventig. Hij voorspelt een miljoenenmarkt.
De journalist van het Financieel Dagblad moest lachen toen Mark vertelde dat zijn buren raar opkeken toen hij in de winter van 2013 in zijn duikpak in een zelf gegraven gat in zijn tuin dook om het eerste prototype te testen. Inmiddels is er een complete assemblagelijn in een productiehal mét kantoor en showroom in Boxtel!

€3 miljoen nodig voor de volgende stap

Het artikel besteed ook aandacht aan de vervolgstappen van Swimm. Er wordt beschreven dat een van de eerste baden verkocht werd aan de huidige investeerder. Die raakte zo enthousiast dat hij de eerste groeispurt financierde.
Met meer dan 2000% groei in het eerste jaar wordt het tijd voor de volgende fase: “Ik schat dat er €3 miljoen nodig is om de volgende stap te zetten.” In 2022 wordt ingezet op honderdtwintig zwembaden en een uitbreiding naar Duitsland. Daarnaast liggen er plannen voor een serie sportscholen.

Lees hier het hele artikel op de website van het Financieel Dagblad.

Swimm in de Telegraaf (gave dingen)

Op 28 juni 2021 stond Swimm met een mooi artikel in de Telegraaf. Dit is de eerste keer dat we landelijk in de schijnwerpers staan. Een hele gave...

Read More

Swimm in het Financieel Dagblad (gave dingen)

Op 21 november 2021 stond Swimm met een mooi artikel in het Financieel Dagblad. Een krant waarvan de gemiddelde lezer perfect in het plaatje past van...

Read More

Swimm brengt Intelligent Pool XL op de markt (gave dingen)

De afgelopen twee jaar is de Intelligent Pool bekend geworden als het kleine zwembad met tegenstroom. Eén formaat. One size fits all.

Alle successen...

Read More