2 min read

Swimm introduceert het  partnerprogramma.

partnerprogramma SWIMM

Mond-tot-mondreclame is voor ieder bedrijf belangrijk. Maar wij denken dat Swimm wel een heel leuk product heeft om over te vertellen. We merken dat vrijwel al onze gebruikers ontzettend trots zijn op deze investering in hun gezondheid. Ze hebben het graag met hun vrienden, familie en collega’s over hun Intelligent Pool. Sterker nog, steeds meer van onze klanten komen binnen via al bestaande klanten.
Om meer mensen structureel te motiveren om ons mooie product te promoten binnen hun netwerk, is het partnerprogramma ontwikkeld. Dit programma bestaat uit een Ambassadeursprogramma en een Affiliate Programma. Samen met onze partners gaan wij voor een vitalere maatschappij en met het partnerprogramma willen wij het verhaal van Swimm de wereld in brengen.


Het AmbassadeursProgramma - Verdien je investering in SWIMM terug.

Speciaal voor klanten van Swimm is het Ambassadeursprogramma in het leven geroepen. Met dit programma krijgen klanten de kans om hun investering in de Intelligent Pool terug te verdienen. Als tegenprestatie promoten zij Swimm binnen hun netwerk. Hoeveel van de totale investering wordt terugverdiend, ligt aan het aantal succesvolle verwijzingen dat de klant faciliteert.

Om Swimm te kunnen promoten ontvangt iedereen een unieke verwijzingslink. De Ambassadeurs kunnen deze link verspreiden via communicatiemediums als WhatsApp, SMS en email. Wanneer iemand via deze unieke link converteert, door bijvoorbeeld een informatiepakket te downloaden, wordt deze verwijzing geregistreerd. Wanneer deze verwezen persoon later daadwerkelijk een Intelligent Pool aanschaft, wordt deze succesvolle verwijzing automatisch toegekend aan de Ambassadeur. Als beloning krijgt de Ambassadeur een geldbedrag op zijn rekening gestort. Het aantal succesvolle verwijzingen staat in direct verband met de grootte van de beloning.

Alleen mensen met een Intelligent Pool in hun bezit kunnen meedoen met het Ambassadeursprogramma.


Het Affiliate Programma – Promoot de Intelligent Pool bij jouw publiek.

Speciaal voor bloggers, websitehouders, YouTubers en andere influencers is het Affiliate Programma ontwikkeld. Hierbij bieden wij mensen met een platform de kans om geld te verdienen door Swimm te promoten bij hun publiek.

Enkel platformen waarvan de content op een logische manier te linken is aan de Intelligent Pool, komen in aanmerking voor het Affiliate Programma. Denk hierbij aan bijvoorbeeld blogs over zwemmen, een luxe levensstijl, sport, gezondheid, etc.

Ook alle Affiliates krijgen een unieke verwijzingslink, die zij binnen hun platform kunnen gebruiken om Swimm te promoten en door kliks naar onze website te realiseren. Uiteraard ontvangen Affiliates ook een beloning per succesvolle verwijzing. De beloningsstructuur van het Affiliate Programma is vrij simpel; per succesvolle verwijzing ontvangt de Affiliate steeds hetzelfde bedrag, namelijk €750.

Aangezien een blog of video maar één keer gemaakt hoeft te worden en daarna voor altijd op het internet staat, kunnen Affiliates met relatief weinig inspanning een hoop mensen bereiken.

Denk jij dat de Intelligent Pool interessant kan zijn voor jouw publiek? Dan is het Affiliate Programma van Swimm een gave kans om een extra inkomstenbron voor jezelf te creëren!


Wat onderscheidt de twee programma’s?

Hoewel de essentie van beide programma’s hetzelfde is, verschillen ze op enkele vlakken.

De beloning
Voor beide programma’s worden verschillende beloningen gehanteerd. De beloningen binnen het Ambassadeursprogramma lopen op bij meerdere succesvolle verwijzingen. Zo ontvangt een Ambassadeur een extra beloning bij een aantal mijlpalen. De beloningen van het Affiliate Programma blijven altijd gelijk, ongeacht de hoeveelheid succesvolle verwijzingen.

Korting
Ambassadeurs krijgen een speciale link, waarmee zij de verwezen persoon een korting kunnen geven van €500 op de Intelligent Pool. Leden van het Affiliate Programma kunnen deze korting niet geven.

Promotiemogelijkheden
Leden van het Ambassadeursprogramma kunnen hun link alleen promoten via directe communicatiemiddelen zoals WhatsApp, SMS en email. Leden van het Affiliate Programma kunnen hun link ook delen via massacommunicatiemiddelen zoals websites, Facebook & YouTube.


Meedoen met het partnerprogramma?

Het registratieproces is simpel. Je bepaalt welk programma het best bij jou past. Je meldt je aan en wacht tot je goedgekeurd wordt. Dit duurt gemiddeld tussen de 3 en 5 werkdagen. Daarna kan je direct aan de slag!

partnerprogramma SWIMM

Swimm introduceert het  partnerprogramma.

Mond-tot-mondreclame is voor ieder bedrijf belangrijk. Maar wij denken dat Swimm wel een heel leuk product heeft om over te vertellen. We merken dat...

Read More